Венци Стефанов поиска отнемане на точки заради младите играчите

3458

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов предложи да бъдат отнемани точки на отборите, които сменят футболистите си до 21 години преди края на първото полувреме. След нулевото домакинско равенство с Берое той се закани, че скоро „белите“ ще запишат много убедителна победа. Треньорът на тима от Стара Загора извади Стивън Петков още в 26-ата минута.БЛИЦ.СПОРТ

“Говорим за български футбол, всички милеем за него, а виждате какво става. Берое го прави, Лудогорец също си сменя младия играч. Вие преценете дали Хубчев е прав или не. Не само трябва да има наказание за тези отбори, но и да им се отнемат точки. Ще искам да се вземе сериозно и окончателно решение за младите. Който не го изпълнява – отнемане на точки”, заяви Стефанов.

“Мачът беше боево реми. Берое и Черно море са най-грубите състави в “А” група, както забелязахте. Преброих десетки нарушения на Берое. Ритаха толкото колкото се може напред. Когато всичките им футболисти са в тяхната половина, трудно можеш да пробиеш. А и те имат опитни, силни футболисти“, коментира босът на Славия.

„Доволен съм от нашите млади играчи, 4-5 от тях са наши юноши. Че недопускаме голове – ме радва, но не вкарваме… Ще си го изкараме на някой и то много скоро”, закани се Венцеслав Стефанов.