Ще убие ли Лудогорец интригата в “А” група?

3462

Шампионът и лидер в класирането на “А” група Лудогорец приема Локо (Пд) в днешния мач от програмата на 23-ия кръг. Двубоят идва само ден след бурните събития пред общината в Разград, където разгневени фенове на “орлите” протестираха срещу решението по казуса с концесията на “Лудогорец Арена”. За “смърфовете” пък това ще бъди първи двубой под ръководството на треньора Илиан Илиев, който замени Христо Колев – Бащата. SPORTAL.BG

При победа Лудогорец ще увеличи на 11 точки аванса си пред преследвачите Левски и Берое, а в следващия кръг гостува на Пирин в Благоевград. Сините и заралии играят утре, като техни съперници са съответно Монтана и Черно море.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще заложи на оптималния си състав, като сред титулярите се завръща изтърпелия наказание Козмин Моци. Той ще си партнира в младия Венцислав Керчев, който на по-късен етап може да отстъпи мястото си на Георги Терзиев. Атаката на “орлите” ще се води от румънеца Клаудиу Кешеру, автор на победния гол в Монтана.

В дебюта си Илиан Илиев ще разчита на Дани Кики и Ванчо Траянов, които не играха срещу Ботев. В атака в отсъствието на наказания Мартин Камбуров ще видим Гай Мансур. Възможно е Локо да излезе без типичен №9 и в такъв случай опитният Емил Гъргоров ще бъде изнесен най-отпред.

Вероятни състави:

Лудогорец: Стоянов, Минев, Керчев, Моци, Натанаел, Дяков, Саша, Кафу, Марселиньо, Вандерсон, Кешеру.

Локомотив (Пд): Харуби, Кр. Стоянов, Тунчев, Котев, Крумов, Райнов, Велев, Карагерен, Гъргоров, Кики, Велковски, Гай.