Пореден тежък тест за Левски срещу Локомотив в Пловдив

3486Доскорошният претендент за титлата Левски е изправен пред поредния си тежък тест от началото на пролетния полусезон. “Сините” гостуват на Локомотив в Пловдив и не могат да очакват никакви “подаръци” от своя опонент. Двубоят е дебютен пред пловдивска публика за новия треньор Илиан Илиев, който е водил и Левски и не пази добри спомени от престоя на “Герена”. SPORTAL/BG

Левски ще излезе на терена в парк “Лаута” в минорно настроение след грешната стъпка срещу Монтана у дома, която заличи надеждите за титла през сезона. Такива все още има, но те минават на административно ниво, ако “сините” успеят да си върнат отнетите точки чрез съда в Лозана. На терена обаче отборът е доста неубедителен в последните си мачове, като проблемите идват основно от липсата  на голове, като в същото време показва стабилна игра в защита и неслучайно е номер 1 в света по “сухи мрежи” в домакинствата си.

Капитанът Веселин Минев се завръща в състава на Левски след изтърпяно наказание. Георги Костадинов, Мехди Бурабия и Джъстин Менголо отново ще пропуснат срещата на столичани.

В същото време в състава на Локомотив се завръща голмайсторът Мартин Камбуров,който пропусна първите два пролетни кръгапоради наказание. Именно Левски е любимата жертва на Камбуров в “А” група. Срещу състава от “Герена” той има 11 попадения. Дали ще станат повече предстоида разберем след 14ч., когато започва битката на “Лаута”.

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Ел Харуби, Пл. Крумов, Котев, Тунчев, Кр. Стоянов, Райнов, Траянов, Велев, Гъргоров, Велковски, Камбуров.

Левски: Йоргачевич, В. Минев, Ал. Александров, Лукин, С. Александров, Де Ноойер, Прохазка, Орачев, Бедоя, Нар, В. Христов.