Божов бил пиян, като писал за подкупа

Бившият нападател на Славия Николай Божов е бил под въздействието на алкохола, когато е написал писмото до медиите в началото на седмицата. Тогава той обяви, че са били събирани пари за подкуп на съдията в мача с Калиакра Иван Кирилов. sportni.bg

Президентът на “белите” Венци Стефанов обяви, че е говорил с футболиста и двамата се разбрали. По думите на боса, нападателят “бил подпийнал”.
“Не е имало разследване, просто му се обадих и се разбрахме. Той просто е бил доста пийнал, когато е писал това писмо. Неприятно е това, което се случи. Неприятно е най-вече за млади момчета като Мартин Кушев.

Но ние сме зад него и вярваме в качествата му. Ето, сега работим по селекцията за новия сезон и чакаме мнението му”, сподели Стефанов пред вестник “Меридиан Мач”.

Той не пожела да разкрие имената на новите пристигащи. Очаква се сред тях да има известни футболисти, както и добре познати в чужбина бивши играчи на Славия.

“Ще има още чужденци и те ще минават проби. Не е изключено след последния мач за сезона да направим контрола, за да ги видим. Имена още не мога да кажа”, сподели още босът на “белите”.