Тарханов: Знам какво да очаквам от Левски

3567

Треньорът на Славия Александър Тарханов смята, че неговият тим ще успее да се противопостави успешно на Левски, ако реализира положенията, които създаде. Руският специалист разкри, че е наблюдавал “сините” внимателно и е наясно със силните им страни. БЛИЦ.СПОРТ

“Ще играем срещу Левски така, както го направихме срещу Лудогорец. Надявам се обаче срещу “сините” да вкараме създадените положение. Ако го направим, ще имаме успех”.

“Запознат съм с отбора на Левски. Гледах внимателно мача с Пирин и съм наясно какво да очаквам. Венци Христов е много добър нападател, но отборът има и други силни футболисти. Надявам се да им се противопоставим успешно”.

“Всички играчи са на линия за предстоящия мач. Нямаме проблеми с контузени състезатели. Емил Мартинов, който не игра срещу Лудогорец поради наказание, ще играе“.

Руският специалист призна, че преди време е искал бившия халф на “сините” Владимир Гаджев в Урал, но по неясни причини, сделката не се е осъществила. Тарханов обаче не разкри дали сега би привлякъл играча в Славия.

“Преди го харесвах, но беше отдавна. Сега не знам дори в какво състояние е”, бе лаконичният коментар на руснака.

Славия посреща Левски в събота от 14:00 часа на стадиона в “Овча купел” в среща от 26-ия кръг на “А” група. В класирането “белите” са 4-ти с 35 точки, докато “сините” заемат втора позиция с 39