Спасов: Трябваше да ни дадат поне една дузпа

3580

Lap.BG

Наставникът на Черно море Никола Спасов даде коментара си след мача с Локомотив (Пловдив), завършил 1:1. “Мисля, че това е отражение на напрежението, което има. То е налице, защото толкова мачове сме без победа. Започнахме мача по-плахо и предпазливо. След като получихме гол и червен картон – по-лошо нямаше как да стане. Това им казах и на почивката”, коментира пред Диема Спорт Никола Спасов.БЛИЦ.СПОРТ

“Вижда се, че отборът има капацитет, може да играе футбол. Надиграхме през втората част Локомотив (Пловдив), заслужавахме да вкараме повече от един гол. Доволен съм от начина, по който изиграхме мача след червения картон”, каза специалистът.

Наставникът имаше и претенции за поне една недадена дузпа за отбора му, но не уточни за кои ситуации точно говори – “Имаше и дузпа за нас в поне две ситуации. Поне едната трябваше да се даде. Направихме всичко възможно да вземем мача, но не можахме. Поздравявам момчетата за раздаването им.”,

“Отборът вече става по-добър, изиграхме шест мача. Правя малко промени, хората свикват един с друг, получава се и синхрон в отбора. Нормално е от мач на мач да играем по-добре. На никого не не приятно, че нямаме победа, но успехите ни ще дойдат”, добави Спасов.

Накрая той говори за предстоящата пауза в първенството и каза, че “моряците” ще изиграят две контроли – “Играем контрола с Виторул на Георге Хаджи, после с отбора на Андрей Канчелскис. Колкото до Бакари, той няма проблеми, само схващане на мускулите, все още търсим оптималното му състояние. Трябва ни обаче време, за да го вкараме в добра форма. В тези контроли ще дам възможност на всички момчета, все пак имам здрави 23-има играчи и те не могат да играят всички. Това е основното в тези контроли – игрова практика за всички, които не са играли повече.”