Илиан Илиев: Мислехме, че мачът свърши в 10-ата минута

3581Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев е недоволен от изпуснатата победа срещу Черно море. “Смърфовете” поведоха в 10-ата минута и бяха до края на мача с човек повече, но срещата завърши наравно 1:1.БЛИЦ.СПОРТ

„Обяснение не мога да дам веднага след мача, защо се случи така, но изгонването ни подейства. Черно море пък се мобилизираха. Трябваше да държим топката и да си я подаваме, да сменяме фланговете. Нормално, така щяхме да намерим дупка“, заяви Илиан Илиев.

„Пропуснахме едни 30 минути през второто полувреме, когато Черно море изравни. Но това е психика – с човек повече и гол, чакаш мачът да свърши. Но това е футболът. Не съм доволен не толкова от това, че не победихме, а че не играхме добре.

Когато не губиш мачовете, самочувствието се вдига. Когато не бях в Локомотив, имаше коментари, че Локомотив може да не вземе точка в първите кръгове след подновяването, но взехме точки“, продължи треньорът на “смърфовете”.

„Всеки си е мислел, че мачът почти свърши, след като Черно море остана с човек по-малко. Вземахме топката и веднага пас назад, вместо да се търси завършване на атаката“, завърши Илиев