Янев за Петев и Сухия: Пожелавам успех на националните отбори

3603

Треньорът на ЦСКА Христо Янев не отговори на коментарите на Ивайло Пенев и Антони Здравков. Селекционерите на мъжкия и младежкия национални отбори обявиха, че „червените“ нямат футболисти за двете формации. Мненията на Петев и Сухия дойдоха след призив на Янев, че „армейците“ разполагат с качествени играчи за националните тимове.БЛИЦ.СПОРТ

“Опитвам да съм коректен и да се отнеса с уважение към всеки един треньор. Да изградим един нов начин на общуване. Искам да помогна на националните отбори. Пожелавам успех на младежите и мъжете”, обяви Янев след успеха на ЦСКА с 5:0 над Чико (Бяга).

“Има голямо надграждане и развитие в отбора. Младите играят с голямо желание и бъдещето е пред тях”, беше коментарът на специалиста за представянето на „червените“.

Христо Янев не подмина и темата за предстоящия първи полуфинал за Купата на България между ЦСКА и Берое на 6 април: “Футболистите сами се пребориха за този полуфинал за Купата. Това ще е един бонус за нас”.

„Най-хубавото нещо за българския футбол ще е ЦСКА, Литекс и Локомотив (София) да са във формат Висша лига или “А” група. Това е единственият шанс да се вдигне н