Ивелин Попов: Мениджъри правят мечешки услуги на играчи в националния

3652

Националът Ивелин Попов разкри, че има мениджъри, които вредят на футболисти от националния отбор. Попето си призна, че е подал случайно на Димитър Рангелов за първия гол при победата с 2:0 като гост над Македония. “Просто случайно стана асистенцията, честно казано. Дойде ми назад топката, но се получи красив гол”, обясни футболистът на Спартак (Москва).БЛИЦ.СПОРТ

“След някоя победа ще видите какво става в съблекалнята, ще ви поканя да влезете при нас. Не е купон, но е приятно, ще видите. Винаги идваме с удоволствие тук, но въпросът е, че настроението ни зависи от резултатите”, каза Попов.

“Като цяло първото полувреме не стояхме добре, втората част вдигнахме оборотите и вкарахме два гола. Преди мача си говорихме с Владо Стоянов, че отборът е леко отпуснат, но хубавото е, че вкарахме два гола и не пуснахме нито един. В националния отбор винаги е напрегнато, защото това е голяма отговорност. Сега ще се готвим с клубовете и след два месеца се връщаме пак”, продължи нападателят.

“При нас е така – победи, победи и после… Има много мениджъри, които правят мечешки услуги на играчите си, като говорят за интерес от грандове. Вдигат ги в небесата и после падат отвисоко”, разкритикува Попето част от мениджърите на националите.

“Има време до старта на квалификациите, но сега важното е, че зарадвахме феновете, които ни подкрепиха и в Македония”, доволен е Футболист номер 1 на България за 2015 година.