Шенсой: И аз ще вкарвам голове, ако ме оставят сам

3663

Наставникът на Пирин Наджи Шенсой похвали Мартин Тошев след загубата от Локомотив (Пловдив) с 2:4. Косоварят изтъкна себераздаването на голмайстора на “орлетата” и добави, че Тошев не заслужава да играе със съотборници, които не се раздават.БЛИЦ.СПОРТ

„Играхме футбол, но Локомотив спечели. И аз ще вкарвам голове, ако ме оставят сам, както стана с Камбуров. Така се играе”, коментира Шенсой след загубата от бившия си отбор.

“Бяхме подготвени добре. Имахме 2-3 чисти голови положения при 0:0. Един път Камбуров влезе до 19-ата минута в нашата пеналтерия и вкара. Тошев бе на чудесно ниво. На 10% да бяха другите от нивото на Тошев, щеше да е много добре. Един треньор може да планира всичко, но такива груби индивидуални грешки не може“, каза Шенсой пред Диема Спорт 2.

„Как може сам да пускаш така Камбуров?! Но няма какво да правим… Трябва да работим, да анализираме грешките. Всички играчи в Локомотив (Пловдив) имат голяма биография, ние в психологически план трябва да работим и да им даваме самочувствие.“

„Дали е желание, дали е концентрация, нещо липсваше на другите. Не заслужаваше да играе с тези съотборници Тошев. Само работа трябва, за да даваме самочувствие на другите и да няма такива груби грешки“, добави треньорът на “орлетата”.

„Нещо липсва. За мен самочувствието е много важно. Това са играчи без голяма биография. Ще се борим до края. Откакто дойдох, вкарваме във всеки мач гол, но има грешки. Очаква ни фотофиниш с Монтана“, завърши Шенсой.