Костов скочи на феновете на Левски заради песни

3733Треньорът на Ботев Николай Костов призна превързходството на Левски и поздрави “сините” за успеха над неговия тим с 3:0. Специалистът посочи защитниците си като главни виновници за това. Той се изказа критично и по адрес на публиката на Левски заради песните по адрес на Ботев.БЛИЦ.СПОРТ

“Загубихме, защото Левски си вкара положенията. Първият гол оказа голямо влияние, а ние започнахме добре срещата. Вторият гол ни пречупи. Не мисля, че резултатът показва реално случилото се на Терена. Стана много добър мач, отворен с положения. Поздравявам Левски за победата и играта.

Днес по-слабата ни част беше в защита, на защитниците е вината. Головете бяха доста елементарни за мен,. Не сме допускали такива във нашата врат”, започна Костов.

“Тепърва ще анализираме. Още търсим себе си. Изпробваме различни варианти. Ще намерим себе си. Не искам да звучи налудничаво, но се представихме добре. Ние не дойдохме да не получим гол, а да бележим и се получи хубав мач благодарение на това, че не се затворихме”, продължи треньорът на Ботев.

Той на няколко пъти говори с делегата за песните на агитката на Левски по адрес на Ботев.
“Нямам какво да кажа за агитката на Левски, която пее нецензурни песни по адрес на Ботев. Цял мач пеят такива неща пред деца, жени. Какво против Ботев имат, не знам. Имат тартори, защо не се вземат мерки? Не може да продължава това”, каза ядосаният Костов.