Никола Спасов с упреци към съдията

3736Треньорът на Черно море Никола Спасов не прие добре равенството у дома срещу Пирин – 1:1, а освен това видя вина и в съдията Георги Давидов.

“Има много неща, от които не съм доволен. Търся проблемите в нашия отбор. Малко по-спокойно проведохме мача, играта ни не върви в дадени моменти. Много положения пропускаме, липсва ни късметът пред гола. Това ни пречи страшно да вземем първа победа напролет. На всичко отгоре съдийството е на много ниско ниво”, каза Спасов.БЛИЦ.СПОРТ

“В един момент, в който надиграваме тотално Пирин, не ни се свири фаул срещу Стенио, а после се вади червен картон за нарушение на Марк Клок, което го няма”, сподели още треньорът на Черно море.

“Момчетата се раздадоха, напрегнаха усилията си, искаха да вземат победата. Има група хора, които не ни поддържат и те дори се радваха на успеха на гостуващия отбор. Това дори въобще не мога да го коментирам.”

“Това е футбол, а и Пирин не са толкова лош отбор. Не можем да се срамуваме, че сме направили равен с тях. Може да са последни, но всеки се бори за място под слънцето. Не се оправдавам, но така стоят нещата”, допълни Спасов.