Илиан Илиев: Най-умно изиграния мач от нас

3744

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев очаквано бе доволен след победата над Славия (3;1) в срещата от 28-ия кръг на „А” група.

„Победихме, защото бяхме търпеливи, знаехме, че Славия има отбор, който на контраатака може да ни затрудни много. Затова говорихме, че трябва да сме търпеливи и да не им позволим да правят контраатаки. През първото полувреме успяхме, след като вкарахме двата гола имаше малко отпускане. Напълно заслужена победа за нашия отбор, най-умно и тактически добре изигран мач от наша страна“, сподели след срещата Илиев.БЛИЦ.СПОРТ

“Нямам забележки към почти нито един футболист с изключение на това отпускане след 2:0. По принцип на полувремето им говоря само по 2-3 минути. Чух коментари, че има 2-3 дузпи за нас, казах им, че това е минало и трябва да влезем и да победим. Да сме по-спокойни и по-концентрирани, за да вкараме. Осем точки мисля, че са много да се съкратят при нас. Играем мач за мач, но най-важното е, че футболистите се опитват да се забавляват. Поздравления и за Славия, знаехме, че имат много млади момчета“, допълни наставникът на „смърфовете”.

„Изненадах се, че при това лошо време имаше толкова много фенове на трибуните. Добре е да се връщат хората. Трябва да сме стъпили здраво на земята“, завърши Илиев.