Дерменджиев: Очаквайте спектакъл с Левски

3769

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволство от спечелените три точки срещу Черно море в трудната за шампионите среща от 29-ия кръг на “А” група. Успехът на “орлите” дойде след гол от дузпа на Клаудиу Кешеру в 72-ата минута. След 12-ата поредна победа Дерменджиев говори и за предстоящото следващата събота гостуване на Левски.БЛИЦ.СПОРТ

“Още през седмицата казах, че това ще е много труден мач. Черно море въпреки колебанията си е много опитен отбор и такива двубои ги играе силно. Започнахме добре, вкарахме гол, после направихме пропуски. Но въпреки всичко, футболистите ни са много рутитнирани и могат да играят в такива мачове. Въпреки всичко успяхме да вкараме за 2:1 от дузпа и взехме важните три точки”, каза Дерменджиев пред Диема Спорт 2.

“Моци ни липсва, но всеки футболист в този отбор е ценен и с принос. Имаше едно разколебаване заради дългите подавания на противника. По този начин те ни превземаха терена и така ни атакуваха”, добави Дерменджиев и говори за ситуацията с дузпата – “Винаги съм казвал, че не трябва да се оправдаваме. Аз мисля, че има много добри съдии, всеки прави грешки. Никой не иска да направи фатална грешка и ние сме хората, които трябва да ги подкрепим, а не да се оправдаваме с чужди грешки.”

Специалистът коментира предстоящото дерби с Левски следващата седмица. Тогава ще се открие новият Сектор “А” на “Герена”, за което Дерменджиев поздрави Иво Тонев. “Искам да видя един спектакъл и да са доволни хората. Знаем, че Левски ще открие трибуната си на нашия мач и поздравявам Левски и Иво Тонев за това. Това е комфорт за зрителите и е добре за българския футбол. Нека се създаде приятна обстановка и добър футбол на този мач”, завърши Дерменджиев.