Георги Денев с болка: Чувствам се забравен, от ЦСКА не ми се обаждат

3782

Легендата на ЦСКА Георги Денев – Кучето, с болка сподели пред ПИК ТВ, че от любимия му клуб не му се обаждат. Навършващият днес 66 години бивш футболист се чувства забравен, като дори и за рождения ден не получава честитки по телефона от “Армията”.блиц.спорт

“Сега се чувствам добре, имах малко проблеми. Получих инсулт преди Нова година, но сега нещата са наред. Да съм жив и здрав, пожелавам го на всички, това е най-важното”, каза Денев.

“Отношението в ЦСКА не е нормално. Няма добри хора, които да си помагат един на друг, всеки е настрани… И това ме отдръпна да ходя на мачовете”, сподели легендата, който получи подарък от ПИК ТВ – билет за реванша срещу Берое.

“Ако мога, ще отида. От 6 години не съм стъпвал на стадиона”, добави Денев.

“Чувствам се забравен. Няма го уважението, просто да ми се обадят и да попитат как съм. Нито за инсулта ме потърсиха, нито сега за рождения ден. Обяд минава, а още никой не ми се е обадил. С Пламен Марков съм играл, дори съм му помагал, но и той не ме търси”, коментира с болка Кучето.

“Аз не знам и кой командва ЦСКА, не можеш да разбереш какво става в клуба”, добави Георги Денев, който говори и по редица други теми пред камерата на ПИК ТВ:
ИВКА ДИМИТРОВА/ПИК ТВ