Гуардиола: Не съм разочарован, играхме великолепно

3885

Треньорът на Байерн Пеп Гуардиола обяви, че е щастлив от представянето на отбора при победата с 2:1 над Атлетико (Мадрид) в полуфинален реванш на Шампионската лига. Успехът обаче не беше достатъчен на баварците, за да се класират на финала.БЛИЦ.СПОРТ

„Разочарование чувстваш, когато си играл лошо, когато се прибереш у дома и знаеш, че е можело да се представиш по-добре. Аз обаче нямам такова усещане. Ние играхме великолепно в продължение на 80 минути. Именно затова работя и не мисля да се променям. Всички очакват, че всяка година ще печеля. Направих всичко възможно, жертвам себе си до последната минута в Байерн, а хората нека говорят, каквото си иска“, заяви Гуардиола.

„Не съжалявам за трите години в Байерн. Много съм доволен, че опитах да накарам играчите да погледнат на футбола от друг ъгъл. Байерн има осигурено бъдеще с тези играчи и техния манталитет“, допълни испанският специалист.

Както е известно, след края на сезона Гуардиола напуска баварците и от лятото започва работа в Манчестър Сити. Начело на германския гранд испанецът три пъти отпада на полуфиналите на Шампионската лига.