Симеоне: Влюбих се в играта на Байерн

3886

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне коментира загубата на тима си с 1:2 от Байерн в полуфинален реванш на Шампионската лига. Въпреки поражението „дюшекчиите“ се класираха на финала на турнира.БЛИЦ.СПОРТ

„Играхме срещу най-силния съперник, с който със се сблъсквал през цялата си кариера. Особено през първото полувреме. Направо се влюбих в това, което виждах на терена от Байерн. Трябва да отбележа, че и моят отбор игра добре. Справихме се с натиска и вкарахме гол, въпреки че беше изключително трудно“, призна Симеоне.

„Гордея се с моите играчи и с начина, по който се представиха на терена. Старахме се да използваме силните си страни и да приложим стила, който най-добре умеем. Сега имаме шанс да спечелим финала и затова ще се подготвим възможно най-добре“, допълни аржентинецът.

„Силното ни представяне и развитие като отбор не е случайно. Имаме много млади играчи, а това е заслуга на целия клуб. Футболистите свикват да играят в стила, който аз искам и който е съобразен с техните качества. Ние обичаме собствения си маниер на игра“, призна треньорът на Атлетико (Мадрид).