Кокала: Искам характер, дух и агресия

3950

Старши треньорът на Монтана Емил Велев бе доволен, след като постигна първата си победа за първенството начело на тима след 3:2 у дома над Черно море.

“Характер, дух и агресия – това искам да виждам от моите футболисти. Щом имаме практически и теоретични шансове, в оставащите три мача трябва да покажем играта от днес, за да може да останем в “А” група без бараж. Трябва да се играе футбол със самочувствие“, каза Кокала.БЛИЦ.СПОРТ

“Крайно време беше да победим. Изиграхме толкова мачове и все в последния момент нещо се случваше. Или ни изравняваха, или ни побеждаваха в последните минути. Вкарваха ни в последните минути”, заяви Емил Велев, чийто отбор прекъсна серия от 19 мача без победа.

“Стана отворен мач. Играхме доста добър футбол. При 2:1 за нас резултатът можеше да набъбне до 3:1 или 4:1. За дузпата не знам дали я имаше, но съдията така е преценил. Радвам се, че победихме накрая и сега имаме шансове да изместим Пирин. Преди това обаче имаме мач с Локомотив (Пловдив) и трябва да си свършим работата там“, добави наставникът на Монтана, които изостават на 2 точки от “орлетата”.