Илиан Илиев: Няма какво да доказвам на Левски

3955

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев коментира победата на тима си с 3:2 като гост на Левски в мач от 33 кръг на „А“ група. Той призна, че на почивката е върнал увереността на своите играчи. Наставникът на „черно-белите“ разкри, че тимът му не е готов за евротурнирите.БЛИЦ.СПОРТ

„Не влязохме добре в мача. Имахме период, в които получаваме два бързи гола. Така беше и срещу Берое. Това не говори добре за израстването на отбора като характер. На полувремето футболистите ми успяха да разберат, че нищо не е загубено. Беше важно, да ги убедим и да вдигнат главите“, обяви Илиев.

„Радвам се, че при 2:2 не се върнахме в глуха защита, а продължихме да търсим гол. Иначе щяхме да загубим. Като стана 1:2 знаех, че можем да го направим. Второто полувреме се отпушихме и физически бяхме по свежи, което е нормално като си имал тежък мач преди два дни срещу Лудогорец“, допълни треньорът на Локо (Пловдив).

„Като игра можем да покажем повече. Израстване като резултати има. Не сме готови за евротурнирите, дори и да стигнем до тях. За Европа трябва да имаш изграден стил. Нашата цел е именно такава, за да не допускаме такива сривове за по 1-2 минути“, анализира Илиан Илиев.

„Нямам какво да доказвам на Левски и да се връщам назад. Тръгнах си преди три години, а тогава Левски беше най-близо до спечелването на нещо. Сега съм в Локомотив и давам всичко за този клуб“, коментира наставникът на „черно-белите“.