Шенсой се усъмни във феърплея на Монтана – Черно море

3960

Треньорът на Пирин Наджи Шенсой се усъмни във феърплея на мача Монтана – Черно море (3:2). Както е известно, “орлетата” водят битка за оцеляване в “А” група с тима на Емил Велев. След загубата с 1:4 от Лудогорец Шенсой намекна, че чужденците в състава на Черно море не са играли достатъчно сериозно срещу Монтана вчера.БЛИЦ.СПОРТ

“Честитя на Кирил Домусчиев, на цялата организация на Лудогорец. Виждам, че правят нови терени. Само най-хубави неща мога да кажа за организацията им като клуб и им желая успех“, коментира Наджи Шенсой пред Диема Спорт 2.

„Гледам им състава. Имат само петима българи и 13 чужденци. При нас само аз съм чужденец. Благодаря на моите помощници. Митов и Гошев ги подготвям и след мен да се развиват, и да няма чужденци в клуба“, каза Шенсой.

„Играхме две различни полувремена. През първото улеснихме тяхната задача. Те са голям отбор, който веднага те глобява като допуснеш груби грешки. На нас целта ни е да работим с младите футболисти и да не играем бараж“, продължи косоварят.

„Две думи искам да кажа за Черно море, победител в Купата, моля им се да бъдат по-сериозни. И чужденците са професионалисти, играят за пари. Да бъдат малко по-сериозни. Много е важно за първенството да не се играе така. Друго нямам нищо да кажа. Чужденците отЧерно море да играят по-сериозно за фланелката и за коректността на първенството“, коментира Шенсой.

„Имаме две големи точки предимство от Монтана, имаме три мача. Ще играем и с тях и ще докажем, че абсолютно не заслужаваме да играем бараж“, добави треньорът на Пирин.