Домусчиев за завръщането на ЦСКА: Това е хубава новина

4004

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, който изгледа победата на отбора си над Славия с 5:0 научи от журналистите, че ЦСКА ще се завърне в “А” група от следващия сезон и определи това като “хубава новина”. Той изтъкна, че правилата в българския футбол трябва да се спазват.блиц.спорт

“Така ли? Това е хубава новина. След като са решили всякакви проблеми, може и да се получи. Сигурен съм, че ще стане тази Висша лига. Не е кой знае каква инвестиция. Трябва да има правила и те да се спазват. Аз съм за спазването на правилата. Ако започнат да се правят компромиси, идеята е безсмислена”, коментира Домусчиев.

“Качеството на футбола зависи и от материалната база. В Монтана на онзи терен или във Варна, това футбол ли е? Като нямаш терен, отиваш да играеш под наем. Ние как играхме в Каварна? Това ни бе първата година, докато си правехме терена. Трябва да има хубави терени и осветление за удобството на зрителите. Аз лично съм за 16 отбора. Искам да има мачове в Бургас, Велико Търново, Варна, Русе, да има повече футболни центрове в България”, каза още собственикът на Лудогорец.

Той намери време и да се пошегува, запитан защо не изгледа цялата среща: “Жена ми ще ме бие, ако закъснея. Имаме годишнина.”