Титулярите на България срещу Холандия

Вече е ясен съставът, с който България ще излезе срещу Холандия в приятелската среща довечера. Само три промени ще направи селекционерът Любослав Пенев в сравнение със своя дебют в края на февруари срещу Унгария.

Първата е свързана с вратарския пост. След контузията на Николай Михайлов, под рамката ще застане ветеранът Стоян Колев.sportni.bg
Втората промяна е на десния бек, където вместо Иван Бандаловски като титуляр ще започне Йордан Минев. За Минев това ще бъде първи мач, като титуляр за “лъвовете”. Досега той ума едно участие, като резерва при разгромната загуба с 1:6 от Сърбия в Белград, когато се появи след последния гол на домакините.

Третата промяна е средата на терена, където Георги Миланов от Литекс ще стартира вместо Христо Златински. След срещата с Холандия Миланов ще напусне лагера на нашите, за да се присъедини към този на младежкия национален тим.

Срещата на “Амстердам Арина” започва в 21:00 часа българско време и ще се предава пряко по ТВ+.

Титулярен състав на България: Стоян Колев, Йордан Минев, Николай Бодуров, Иван Иванов, Веселин Минев, Светослав Дяков, Владимир Гаджев, Георги Миланов, Станислав Манолев, Ивелин Попов, Валери Божинов.