Французин се предложи на Левски

Нападателят на Шатору Жан-Жак Мандриши (снимка 1) се предложи на Левски, след като обяви намерението си да напусне втородивизионния тим. Името на футболиста е познато у нас, тъй като “сините” имаха интерес към него и миналото лято.

Мандриши беше една от опциите за заместник на Гара Дембеле. До привличането му обаче не се стигна и вместо него на Герена акостира недоразумението Шурд Арш.
Сега  27-годишният Мандриши не е никак доволен от малкото игрово време, което получава в Шатору. Нападателят има едва 6 мача в Лига 2 този сезон.

Бившият играч на Нант има все още година до края на контракта си с Шатору, но едва ли ще изпълни контракта си. Към него проявяват интерес и други два клуба от втория ешелон на френския футбол.

Междувременно кипърските медии пишат, че друг нападател, в лицето на Милан Мърдакович (снимка 2), може да дойде в Левски. Според информациите, Мърдакович е изявил желание да напусне АЕК Ларнака, след като отборът не успя да се класира за евротурнирите.

Трансферната цена на футболиста е около 300 000 евро. 30-годишният нападател през изминалия сезон има седем отбелязани гола в 18 мача.

Милан Мърдакович също е познато име, тъй като бе желан от Левски и през миналата година.