Ръководството на ЦСКА отхвърлило оферта от 2 млн. евро за Мораеш

Предложението дошло от Гамба Осака, Стяуа продължава да следи “кариоката

Мораеш ще напълни касата на ЦСКА ако премине в друг тим

Ръководството на ЦСКА е отказало оферта от 2 милиона евро за бразилската звезда на тима Жуниор Мораеш.GOL.BG

Предложението е било направено от японския Гамба Осака. Както е известно, голмайсторът на “А” група е най-актуалният играч на “червените” на трансферния пазар и интерес към него със сигурност не липсва.

Разкритието беше направено от румънския мениджър Виктор Бекали, който предупреди братовчед си Джиджи Бекали, че ще трябва да плати на ЦСКА поне 2.5 милиона евро за Мораеш, който бе избран за Футболист №1 на родния шампионат преди няколко дни.

Както е известно, бразилският голаджия още от миналата година е трансферна цел на Стяуа, която е собственост именно на Джиджи Бекали.

В същото време стана ясно, че ЦСКА се надява да подсили селекцията си с още двама играчи на Литекс, след като вече се договори с Христо Янев, който пристига на стадион “Българска армия” като свободен агент.

“Армейците” се надяват да се възползват от ситуацията при ловчанлии, където се очаква Гриша Ганчев да оттегли финансовата си помощ.

Най-вероятно в понеделник ще се състоят преговорите между Ганчев и собствениците на ЦСКА за набелязаните от “червените” ловешки футболисти.

От ЦСКА са се прицелили в най-добрия млад играч в “А” група Георги Миланов и левия защитник Петър Занев. При евентуален трансфер вероятно ЦСКА няма да плаща трансферна сума, а Гриша Ганчев ще запази правата върху играчите.