Любо: Това не е всичко! Можем ощe

Селекционерът на България Любослав Пенев не спести похвали за тима след успеха с 2:1 в приятелския мач срещу световния вицешампион Холандия. Под влияние на положителната емоция Любо заяви, че “лъвовете” могат още и че показаното на “Амстердам Арина” не е техният таван.

“Искам да благодаря на всички. Благодаря за прекрасната обстановка и за прекрасния мач. Разбира се, имах предварителна информация за техния състав и до голяма степен познахме с какво ще излязат.sportni.bg
Ние се опитваме да започнем и да приключим мача на високи обороти, както сме тренирали. Не трябва да забравяме, че имахме много класен съперник срещу нас. Играеш, колкото ти позволи противника. В средата на полувремето нещата започнаха да се получават и влязохме в руслото, в което искам да виждам моя тим. Още веднъж поздравявам момчетата”, заяви Пенев след мача.

“Не бием Холандия за първи път, напротив. Тук побеждаваме за втори път. Нека момчетата се нарадват, нека да имат самочувствие, но да продължат да ходят по земята. Това е само началото на нашата съвместна работа”, завърши селекционерът на България.