Дерменджиев: Победите дават самочувствие

4385

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен след победата над Макаби (Хайфа) с 2:0 и добави че успехи срещу такива тимове в контролите дават самочувствие на играчите му.БЛИЦ.СПОРТ

“Мачът бе добър, доволен съм. Играхме срещу техничен отбор. Искам футболистите  вече да играят 90 минути. Само Препелица почувства болка и затова направих смяна. Утре срещу Динамо (Киев) ще играе различен състав”, коментира той.

“Макаби направи доста смени, затова през втората част пое инициативата. Вървим по план. Доволен съм от контролата и от представянето на нашите играчи. Головете винаги са черешката на тортата във футбола. Ние имахме още няколко възможности, но това е футболът. Доволен съм, че и в контролите бием, а това дава и самочувствие”, добави още треньорът на Лудогорец.

“Гледал съм доста мачове на Кампаняро. Той е креативен играч и може да играе на няколко позиции, но още се адаптира и му е изключително рано. Мисля обаче, че с напредване на времето, бразилецът трябва да се адаптира. Идва от един стил на игра, а тук е друг. Млад е, надежден е. Ще разчитаме в бъдеще на него”, коментира още Георги Дерменджиев.

“Доволен съм от селекцията. Тя винаги може да бъде попълнена с качествен играч, но вече сме завършен отбор и не търсим футболисти на всяка цена. Остават две седмици до първия мач на 13 юли. Така че селекцията е почти завършена”, завърши Дерменджиев.