Дерменджиев след успеха над Младост: Има какво да се желае

4468

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след победата с 2:0 над Младост (Подгорица) от втория калификационен кръг на Шампионската лига.

Специалистът подчерта, че тимът му не се е представил на нужното ниво и поиска пределна мобилизация за реванша в Черна гора.БЛИЦ.СПОРТ

“За мен това бе един добър мач. Първите мачове са значително по-трудни, докато се тръгне, поеме. Видяхте едно добра първо полувреме, имахме положения и през второто, но се пропускат. Това е турнирен резултат, отиваме и в Подгорица да победим и да се класираме.

Мисля, че като резултат, два гола са добра преднина. Но във футбола сме виждали всичко. Много е важно да го изиграем добре. Нашият отбор има нужната рутина, няма да е лек мач, но важното в крайна сметка е да преминем кръга.

Има какво да се желае от отбора, но показа и качествен футбол. Това са турнирни мачове, всеки си прави сметката. Има какво да се желае, има още за сработване. Има неща, които ние ще си анализираме.

Трябва да бъдем реалисти. В реванша съперникът ще бъде напълно освободен, за да има резултат, така че нека да минат другите 90 минути и тогава ще говорим”, заяви Дерменджиев.