Гонзо: Работих без пари в Левски

4616

“Няма на кого да се доказвам. Спокоен и горд съм с това, което направих в Левски. Първата година работих там без пари”, каза Георги Иванов – Гонзо, който това лято се завърна начело на Черно море.БЛИЦ.СПОРТ

“Смени се ръководството, собствениците, почнахме с осем човека, бюджетът бе свит. Трябваха трима класни играчи на отбора. В момента Левски е стабилен отбор. Това е последният път, в който коментирам Левски. Всеки може сам да прецени какво съм направил там”, добави за бившия си клуб легендарната деветка на Левски.

“Моряците” стартираха първенството в Първа лига с успех – 3:1 при гостуването на Пирин. “Доминирахме през цялото време. Проблемите дойдоха от наши грешки. Притеснението е по-голямо в първия мач”, каза Гонзо.

„Имаше по-голяма свободна зона между халфовете и стоперите. Ние трябваше да оберем този луфт. Спечелихме мача. Има какво да се желае в играта ни, но ние сме отбор на един месец. В Благоевград се играе трудно. Поставили сме си високи цели. Смятам, че имаме сили да го направим. Трябва да играем мач за мач и да си оправим играта. Имаме футболисти да се борим за нещо сериозно – не казвам тройка, четворка“, отсече Иванов.

„Взехме двамата чехи – Марек Кузма и Ондрей Сукуп, те имат доста мачове. Уго Секо е добър футболист, но днес не показа целия си потенциал. Мисля, че селекцията ни е добра. Във футбола никога няма време. Когато взимаш десет нови нормално е да има нарушен синхрон“, коментира специалистът.

„Има сигурност в Черно море. Бюджетът не е голям, но всичко се получава навреме. В Левски имаше един период, в който плащанията се бавеха, и бе трудно да се мотивират играчите“, завърши Георги Иванов.