Верея и ЦСКА-София с първа среща в елита

4651Днес в 19:00 часа отборите на Верея и ЦСКА-София ще изиграят първия мач помежду си в елита. Срещата се очаква с огромен интерес в Стара Загора и се очакват над 7 хиляди зрители на стадион “Берое“. Новаците ще търсят първата си победа на най-високо ниво, докато “червените” вече записаха първи три точки в актива си и ще искат за си тръгнат с нов успех, за да защитят големите си амбиции в шампионата.

ЦСКА остави добри впечатления в първия си мач за сезона срещу Славия и бе единственият тим с “чиста” победа на старта. “Червените” допуснаха едва 1 точен удар във вратата си в този мач, а в предни позиции също се справиха на достатъчно добро ниво.SPORTAL.BG

Верея пък взе първата си точка в елита след нулево равенство с Дунав като гост. Сега отборът ще търси първия си гол и евентуално и първата си победа на това ниво.

И двата отобра няма особени кадрови проблеми преди началото на двубоя. Най-вероятно домакините ще излязат с Колев на вратата и Мунин, Енчев, Зафиров и Слаев в отбрана. Елиаш и Пасченко ще бъдат опорни халфове, а Еуженио и Цветанов се очаква да стартират на крилата. Сукуна ще има задачата да гради играта, а атаките в предин позиции трябва да завършва Калоянов.

Христо Янев пък вероятно ще заложи на Китанов под рамката и Недялков, Перес, Чорбаджийски и Атанасов в защита. Малинов и Галчев ще действат в центъра на терена, а пред тях Нунеш ще бъде в ролята на плеймейкър. Виана и Маламов ще действат на крилата, а Йорданов ще води атаката.

ППЛ, 2 кръг:

ВЕРЕЯ – ЦСКА

Вероятни състави:

ВЕРЕЯ: Колев, Мунин, Енчев, Зафиров, Салев, Елиаш, Пасченко, Еуженио, Сукуна, Цветанов, Калоянов

ЦСКА: Китанов, атанасов, Чорбаджийски, Перес, Недялокв, Малинов, Галчев, Нунеш, Маламов, Виана, Йорданов

Стадион: “Берое”, Стара Загора
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 19:00 часа