Томаш след победата над любимия си ЦСКА: Не съм доволен

4662Треньорът на Верея Александър Томаш пожела на любимия си ЦСКА да стане шампион, след като победи “армейците” с 1:0. Абсолютният дебютант в родния елит Верея шокира “червените” днес с гол на Амаду Сукуна в 5-ата минута на двубоя от втория кръг на Първа лига.БЛИЦ.СПОРТ

“Много е трудно да се дадат оценки сега. Не съм доволен, доволен съм само от резултата, защото днес казах на момчетата, че излязоха срещу себе си. В цяла България се говорят неща, които не ми харесват. Ние сме залостени на земята, имаме много работа и много големи проблеми. Искам да поздравя момчетата, защото те са достойни хора и големи мъже. Имаме да изграждаме много, искам да изглеждаме така, както ЦСКА владее топката, но да си завършваме атаките”, коментира пред Диема Спорт Александър Томаш.

След края на мача той се прегърна с наставника на противника Христо Янев, като разкри какво са си казали двамата добри приятели. “В България бързо сме от едната крайност в другата, но тепърва ни предстои много работа. Пожелах на Янев ЦСКА да стане шампион. За мен най-важното е ние, младата генерация треньори, да покажем едно европейско поведение и държание, защото ако ние не го показваме, няма от кого да чакаме”, коментира Томаш.

“Предстои ни важен мач с Берое, тежък ще е. Ние още търсим себе си, проблемът ни е, че още нямаме самочувствие. Трябва да си кажем, че днес имахме и късмет. Очаквах да играем по-добре, не съм треньор, който работи за резултати. Стремя се да играем добре. Искам да поздравя екипа си, защото двамата души, които са с мен, не спират да ми помагат и да се раздават”, завърши Томаш.