Дерменджиев защити играчите

4714

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев отдаде загубата от Левски с 0:1 в липсата на концентрация у неговите играчи, които мислят повече за срещата с Виктория (Пилзен) в плейофите за Шампионската лига.БЛИЦ.СПОРТ

“Двубой, в който футболистите малко или много не са концентрирани. Мач без кой знае колко футболни достойнства с много ританици и блъсканици. Загубихме след колективна грешка. Имаме да играем още 3 мача с Левски. Днес мисълта ни бе повече за мача срещу Виктория и не мога да обвиня футболистите. Насочено е натам вниманието, защото това е изключително важен двубой. Групите на Лига Европа са осигурени, но Шампионска лига е нещо съвсем друго”, заяви специалистът.

“За да го изкарат на носилка и да го закарат с линейка, значи състоянието му е за линейка. Още нямаме конкретна информация”, коментира контузията на Анисе той.

“Длъжни сме да играем във всички мачове, това е положението. Футболистите много пъти са доказали, че са силни характери. Убеден съм, че ще се вдигнат за сряда – няма вкъщи, няма навън, има два мача”, добави Георги Дерменджиев.