Топузаков: Компенсирахме за равенството с Монтана

4716

Помощник-треньорът на Левски Елин Топузаков коментира победата на тима с 1:0 над Лудогорец в дербито на третия кръг на Първа лига. Той сподели, че с днешния успех е компенсирано равенството с Монтана в първия кръг. Бившият защитник говори след мача вместо треньора Люпко Петрович, който напусна бесен терена, вероятно изнервен от съдийството.БЛИЦ.СПОРТ

“Желахме повече победата. Не се отказахме да търсим успеха до последната минута, футболистите спазиха тактическата дисциплина. Важното е, че сега сме щастливи, тъй като Лудогорец също имаше положения”, коментира Топузаков.

“За нас беше важна победата, за да зарадваме феновете. Срещу Локомотив не успяхме да спечелим, днес бяхме един отбор и искахме успех. Имаме вариативност в предни позиции, този ход ни носи успех”, допълни помощник-треньора на „сините“.

“Тръгнахме с два равни мача, сега победихме шампиона. Успехът ще ни е по-сладък. Компенсирахме за равенството с Монтана. Аз не говоря от името на Люпко Петрович или мое име, говоря от името на Левски. Изпълнявам си длъжността като помощник-треньор, не зная за треньорска рокада”, обяви Елин Топузаков.