Гонзо и Черно море гонят върха на “Лаута”

4717

Воденият от легендата Георги Иванов – Гонзо тим на Черно море излиза днес от 19 ч. на стадиона в парк “Лаута” срещу Локомотив (Горна Оряховица) в двубоя от третия кръг на Първа професионална лига. SPORTAL.BG

Именно от “Лаута” Гонзо тръгна за големия футбол и завръщането със сигурност ще е свързано с много емоции за него, макар и двубоят да не е срещу местния Локо, а с този от Горна Оряховица, който домакинства в Пловдив поради липса на условия на собствения му стадион.

Като треньор Гонзо е гостувал три пъти на “Лаута”, като балансът му е 1 победа, 1 равенство и 1 загуба.
Той ще заложи на схемата 4-3-3 срещу Локо, като инструкциите му към футболистите включват налагане на агресивна игра още от началото на мача. Не е изключено в нападение за варненци да започне Бакари за първи път през сезона.
“Моряците” имат пълен актив от шест точки след първите два мача, а трета поредна победа ще ги изстреля на върха. Именно това е основната цел на Гонзо и футболистите му.

В същото време Локо продължава да е без победа през сезона. Треньорът Ангел Червенков е притеснен за защитата, където основни фигури се оплакват от болежки.

Вероятни състави:

Локомотив (ГО): Кунчев, Желев, Кавдански, Керчев, Фиданин, Апостолов, Христов, Кънев, Мечев, Трифонов, Смирнов.

Черно море: Чанович, Венков, Траянов, Николов, Сукуп, Илиев, Цветков, Малик, Кузма, Бакари, Секо.