Люпко: Когато се раздаваме на 100% – печелим

4775

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович бе доволен след категоричната победа при гостуването на Славия с 4:0 в среща от 4-ия кръг на Първа лига.

„Когато се раздаваме на 100 процента – печелим. Така винаги трябва да се влиза в мача сериозно. Ако не правим всичко възможно, няма и да побеждаваме. Славия игра офанзивен футбол през първото полувреме, но това е млад отбор с млади играчи, които нямат опит, затова загубиха. Искам да поздравя Славия, защото играха коректно и отворено“, заяви Люпко Петрович и продължи: БЛИЦ.СПОРТ

„Не може да се каже, че влизаме във форма за атака на първото място. Чакам мача в неделя. След следващия мач имаме пауза и се надявам контузените да се върнат и да се подготвим по-добре“, добави той.

„Откакто съм дошъл, от първата седмица ме сменят по медиите и мисля, че не е коректно. Четох в един вестник интервю на един мой футболист – Пажин, че ако бил на мое място отдавна е щял да е на Калотина. Мисля, че е некоректно от медията. А в този момент никой не опита да ме защити. Затова бях ядосан  Понякога и на мене самият ми идва сам да тръгна към Калотина“, коментира още наставникът на Левски.

„Нещата са променливи. Ако победим усещам, ако не победим – не усещам. Не усещам, ако не побеждаваш. Ако има нещо лошо, веднага се появява дистанция и така. Въобще не ме интересува. Даже бих се съгласил, ако искат да ме сменят“, завйрши Люпко Петрович.