Стоичков представи новия треньор на ЦСКА: Дано и догодина си така весел

4802

Христо Стоичков присъства на пресконференцията, на която беше представен новият старши треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску. Преди да говори за наставника, Ицо уточни какви длъжности ще заемат в клуба другите присъствали в залата.БЛИЦ.СПОРТ

„За мен е голяма чест по-малко от два месеца пак да съм в България. Да имам възможността да представя новия старши треньор на ЦСКА.

Преди това искам да кажа, че  Димитър Пенев си остава почетен президент на клуба. Г-н Пенев, пожелавам ви много успешна работа. За мен е чест, че отново сме заедно.

Спортен директор на ЦСКА ще бъде Пламен Марков. Аз съм израснал с него. Знам, че е голям професионалист. Финансовият директор ще бъде Трифон Попов.

Сега за треньора… Имах възможността да разговарям с мои бивши колеги от Румъния. Хора, които са близки до новия треньор на ЦСКА и до баща му. Хаджи и Попеску ми дадоха пълната информация за него. Затова се спряхме на Едуард Йорданеску. Той е човек с идеи, знае как да наложи дисциплина. А има ли дисциплина, всичко става по-лесно. Еди, добре си дошъл! Пожелаваме ти много успехи! Да се надявам, че в края на годината ще си също така весел, както си днес”, заяви Стоичков.
Всичко за Първа лига – ТУК