Илиан Илиев: Излязохме с чест от тежката програма

4844

Локомотив (Пловдив) и Лудогорец направиха равенство 2:2 в мач от 5 кръг на Първа професионална лига. Ето какво каза Илиан Илиев след края на двубоя.

“И двата отбора имаха ситуации да победят. Поздравявам футболистите за характера, който появяват във втори пореден мач срещу силен противник. Първото полувреме играхме доста добре, не оставихме много шансове на Лудогорец”, каза Илиан Илиев след края на двубоя.

“Съдията изнерви целия мач, и нас, и противника. Лудогорец, ако иска да дърпа останалите, не е нужно да получава помощ. Дори напротив, ние останалите клубове, ако трябва да имаме лек авантаж. Защото е ясно, че Лудогорец във всички отношения е по-добре от другите”, допълни наставникът.

“От шест мача – четири гостувания и две домакинства на Левски и Лудогорец, не е най-приятната програма да започнеш първенството. В пет от тези двубои излязохме с чест. Като изключим мача с Черно море. Предстои ни малко почивка, после ще натиснем педалите, за да се подготвим за следващите срещи”, завърши специалистът./БЛИЦ