Ботев ще забравя проблемите срещу Пирин

4946

Отборът на Ботев излиза срещу Пирин (Блгр) от 19 ч. на стадион “Христо Ботев” в опит да забрави проблемите и сътресенията от последната седмица. Пловдивчани останаха без голяма част от финансирането си, след като спонсорите Румен Чандъров и Георги Самуилов решиха да се оттеглят. Официалната причина е намесата на част от феновете в управленските решения. Без двамата в бюджета на Ботев зейва дупка от 100 000 лева на месец. SPORTAL.BG

Изпълняващите длъжността треньори на Ботев Николай Киров – Белия и Иван Кочев ще се опитат да вдъхнат увереност на играчите. Заради деликатния момент ръководството обеща премии от 1300 лева при успех. В състава на Ботев в игра ще се завърне Даниел Златков, който е гласен за титуляр само седмица, след като напусна Черно море.

В Пирин пък бяха ударени от стомашен вирус. С болки в стомаха са Тони Тасев, Орлин Старокин, Костадин Ничев и Стилиян Николов. Притесненията в Благоевград са свързани с евентуално подценяване на мача и съперника, заради проблемите в лагера на съперника.

Вероятни състави:

Пирин (Блгр): Костов, Башлиев, Сандев, Ханс, Кощърна, Костадинов, Траянов, Тасев, Ст. Костов, Благов, Златинов.

Ботев (Пд): Георгиев, Кикарин, Златков, Терзиев, Панов, Стенио, Юсеин, Паоло, Бризола, Неделев, Стоянов.