Томаш: Нямаме увереност, имаме прогрес

4989

Старши треньорът на Верея Александър Томаш обърна внимание на слабостите в тима си след загубата с 1:3 от Локомотив Пловдив в 7-ия кръг. Според него възпитаниците му нямат увереност, но бележат прогрес в развитието си.БЛИЦ.СПОРТ

„Загубихме, защото нямаме увереност, още търсим себе си. Не вярваме достатъчно. Не ми харесва това, че се превръщаме в отбор, който играе със сърце и душа само у дома. Не това е лицето, което искам да представляваме. Въпреки всичко поздравление за момчетата. Това е пътят – трябва да даваш максимума във всеки мач. Стараем се, работим. Има много мачове, в които трябва да покажем по-добра игра. Това, че поизпотихме Локомотив, след като сме тим на 2 месеца, не е лошо“, каза Томаш.

„Имаме прогрес. Имаме и стил, който искам да следваме. Момчетата са отдадени и израстват с всяка тренировка. Във фаза атака създадохме доста ситуации. Къде липса на самочувствие, къде липса на увереност ни попречиха. Това не означаваше, че щяхме да надиграем Локомотив, но поне щяхме да ги поставим под напрежение“, добави той.

„Едно дете в собствената си стаичка се чувства най-добре. Когато отиде на детска градина сред другите деца, отначало му е некомфортно. Ние ще се опитаме да поправим това. Пак повтарям – много работа, много работа и много работа“, каза още треньорът на Верея

„Купата не ни е приоритет. Ние искаме да изградим стил – с притежание на топката, с приемане на играта, с контраатаки, с много атаки… Ще излезем да играем футбол, ще дадем максимума от себе си в този мач, но приоритетът не ни е Купата“, завърши Томаш.