Тотална неяснота по селекцията в ЦСКА, тимът поема към Холандия

Броени дни преди началото на лятната подготовка, в ЦСКА няма абсолютно никаква яснота за лятната селекция. Старши треньорът Стойчо Младенов още чака становището на босовете.

В момента собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов са в Русия и преговарят за продажба на част от акциите си. Преди завръщането им, неяснотата ще е пълна,SPORTNI.BG
Това чакане обаче е доста нервно за наставника. Още преди края на шампионата той беше дал списък с исканите от него футболисти, но засега нито един от тях не е ангажиран.

Дори и смятаният за сигурен Христо Янев изчаква завръщането на босовете, за да прецени дали да подпише. Все пак се очаква в петък да е ясно дали халфът ще парафира договора си.

Стойчо Младенов искаше до 9 юни да разполага с по-голямата част от новите попълнения. Това обаче определено няма как да стане.

До тази дата той искаше и да махне ненужните футболисти. Към този момент обаче такива на практика няма, тъй като никой не е освободен.

Въпреки това Младенов работи върху плановете за подготовката. Вече е ясно, че първият лагер на “червените” ще е на Боровец от 11 юни.

От 28 този месец отборът заминава за Холандия. Там ще се изиграят поне пет или шест проверки и след това ЦСКА се прибира да се готви в домашни условия за участието в Европа и “А” група.

Към този момент сигурните нови футболисти са Абел Анисе и Килиън Шеридън, но те имат договори отдавна.