Петър Жеков пред БЛИЦ: Как Йорданеску да води ЦСКА, като вика на топката „таралеж”?!

5037

Голмайстор №1 на България за всички времена Петър Жеков коментира пред БЛИЦ СПОРТ поредната издънка на ЦСКА – отпадането от турнира за Купата на България след 1:2 от Локомотив (София). БЛИЦ.СПОРТ

„Тоя Йорданеску за нищо не става. Но на всичко отгоре е и нагъл. Изми си ръцете с футболистите. Тях ги обвини. Аз, ако съм един от играчите, такъв бой ще му хвърля, че ще се види в чудо”, изригна легендата на „червените” и българския футбол.

„Отборът игра слабо. Но главният виновник затова не са момчетата, а самият треньор. Такова чудо обаче няма – човек на 38 години да води клуб като ЦСКА. Ще извинява тоя младеж, обаче „Армията” не е за него. Тука трябват опитни специалисти, хора с визитка и минало. Йорданеску вика на топката „таралеж”, те го назначили да води отбора!

Който го е избрал, той да му мисли. Нали знаете как го доведоха? Стоичков се обадил на стария си приятел Хаджи и румънецът му го предложил. Видя се обаче, че Йорданеску е трагедия. Та ние срещу Черно море извадихме голям късмет и се измъкнахме в последните секунди от резила. Вчера обаче шансът не беше на наша страна.

Кого да назначат ли? Не знам, не е моя работа да коментирам. Клубът си има собственик, има си ръководство. Дано обаче реагират адекватно и по-бързо, защото няма време. Остане ли Йорданеску, ще продължим да затъваме”, категоричен бе Жеков.