Томаш: Днес бяхме Трабант срещу Мерцедес

5052

Треньорът на Верея Стара Загора Александър Томаш призна, че разликата с Лудогорец е огромна и загубата с 1:5 от шампионите в осмия кръг на Първа лига е напълно реална.БЛИЦ.СПОРТ

„Трябва да бъдем откровени и честни и да кажем, че разликата в класите е огромна. Казах и на момчетата в съблекалнята, че трябва да извлечен само поуки от този мач. Виждат се грешките, върху , които трябва да работим. Днес се противопоставиха два свята“, сподели Томаш след мача.

„Най-ценното в един урок е да си го научиш. Позитивното за нас е, че се опитваме да играем футбол. Променихме схемата в началото на срещата. Имахме възможности, но не можахме да се възползваме. След втория гол се върнахме към стария си стил. По-бавно работим с топката от тях. Един на един са много по-силни от нас. Трагедии не трябва да се правят. Не трябват много размишления да се правят върху този мач. Доволен съм, че имахме ситуациите, които тренирахме през седмицата. Нещата не трябва да ги крием, а да ги признаем. Днес бяхме Трабант срещу Мерцедес“, завърши наставникът на Верея.