Гонзо: Равенството не ни удовлетворява, но е закономерно

5068

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов остана доволен от нулевото равенство в домакинството срещу Славия в мач от 8-ия кръг на Първа лига, въпреки че тимът му прекрати негативната си серия от три поредни загуби.

„Равенството не ни удовлетворява, но е закономерно. Идеята ни беше да победим, но допускахме лесно Славия да изнася топката. Имахме ситуации от центрирания, но чисто положение не успяхме да създадем. Нормално бе да има колебания след трите загуби“, коментира наставникът на Черно море.БЛИЦ

„Славия ни изненада на няколко пъти на контраатака. Ако бяхме изиграли няколко ситуации по-добре, можеше да спечелим. Някои футболисти в предни позиции обаче не показаха най-доброто от себе си“, добави той.

„Сътресения в отбора няма, но нормално е тонусът да спада. Изиграхме добре мачовете с ЦСКА и Лудогорец, и не заслужавахме да загубим. Все пак първенството е маратон, а не спринт. Съажлавма, че загубихме точки от Славия защото вярвам, че сме по-добрият тим. Разочаровани сме, но не можем да спечелим всички мачове“, каза още Георги Иванов.

Всичко за Първа лига – ТУК