Гонзо откри вината за пропусната победа в собствения си отбор

5302

Треньорът на Черно море Георги Иванов коментира представянето на тима си при нулевото равенство срещу Пирин. Гонзо не беше доволен от играта на „моряците“ и не прехвърли вината върху съдиите за отменения чист гол на Стефан СтанчевБЛИЦ.ДПОРТ.

„За нас равенството е като загуба, особено когато имаш по-сериозни цели и амбиции. Проспахме първото полувреме, през второто не си реализирахме ситуациите. Можем да играем много по-добре, много по-агресивно. Губехме много топки, много грешки, така не може да победиш отбор, който е дошъл да се защитава,“ коментира Гонзо.

„Ние като цяло не играхме като отбор. Може би и самочувствието ни се е вдигнало, нямахме агресия, мотивация, желание. Направихме смяна, вкарахме Йосков, за да сме по-офанзивни. Правихме елементарни грешки. Трябва да вкараш гол, за да победиш. Но всички отбори ще губят точки, няма да сме само ние,“ допълни треньорът на Черно море.

„Вижда се, че няма засада при гола ни. Но не мога да съм недоволен от съдиите, свириха добре. Не е това, дори да е отменен голът, за мен просто нашият отбор игра много под нивото си. Ако играем като днес, трудно ще бием и другата седмица срещу Монтана,“ призна Георги Иванов.

Той изрази мнението и за ситуацията с изгонения от юношеския национален отбор Валентин Йосков: „Не смятам, че играч трябва да търси сметка от треньора си. Но и не смятам, че това трябваше да става достояние на медиите. Щом няма да играе за националния отбор, ще играе за Черно море. Смятам, че до една година той ще играе постоянно в първия отбор. Има развитие на юношите на Черно море.”

Всичко за Първа лига – ТУК