Феро: Съжалявам, че не се възползвахме от високомерието на Лудогорец

5308

Треньорът на Берор Ферарио Спасов коментира загубата от Лудогорец с 0:1. Специалистът определи играта на шампионите като “високомерна” и изрази съжаление, че  неговият тим не се е възползвал от това.БЛИЦ.СПОРТ

“Мисля, че днес бяхме отбор, който знае как да противодейства на Лудогорец. Те подходиха малко високомерно и съжалявам, че не се възползвахме от нашите положения. Хареса ми, че бяхме непримирими. Дори при 1:0 търсихме да отбележим гол. Не мисля, че има от какво да се срамуваме. Положенията на Лудогогрец дойдоха чак след гола. Гениално отиграване на Кафу донесе победата, поздравявам ги и им пожелавам успех срещу Базел. Предстои ни серия от мачове, в която да търсим вече точки. Мисля, че си издържахме теста, който имахме.”

“Преди три дни Лудогорец с два удара ни вкараха два гола. Подходихме доста разумно и към двата мача, бяхме по-агресивни днес, но в завършващата фаза не можем да намерим синхрон и няма как да побеждаваме който и да е отбор по този начин, не само Лудогорец.”

“Имахме повече отнети топки и задържахме. Търсихме шансове да контраатакува и да пресираме, но Лудогорец е много силен. За да ги победиш трябва да си много подготвен. В близките 10 години няма да се намери отбор, който да се бори с тях. Времето е малко, но мисля, че до този момент се справяме. Не сме влизали в контакти с Игор Джоман. В момента няма как да говоря за селекция.”

“Очаквам да победим Славия в следващия кръг. Играем в Стара Загора и от тези два минали мача изводите могат да са само положителни. Срещу Славия трябва да отбелязваме голове и освен трите точки нищо друго не би ни задоволило.”, завърши Спасов.