Гонзо отсече: Искам пет поредни победи

5353Треньорът на Черно море Георги Иванов бе доволен от победата с 2:0 над Монтана. Гонзо постави цел трето място и 15 точки от следващите 5 мача.БЛИЦ.СПОРТ

“Изиграхме добър мач, създавахме ситуации. Вкарахме два гола, имаше динамика. Мисля, че не дадохме шансове на Монтана и взехме това, за което дойдохме. И друг път сме правили ротации с халфовете. Нужно е да имаме човек, който да вкарва топката в наказателното поле. Георги Илиев е много важен за нас, независимо на коя позиция играе”, започна Гонзо.

“Смятам, че идните мачове с Локомотив (Горна Оряховица) и Локомотив (Пловдив) ще са важни. Вече трябва да забравим този мач и да се насочим към следващия. Целта ни вече е да се борим за тройката, защото първата шестица е ясна. Мога да кажа, че искам пет победи от следващите 5 мача”, продължи наставникът на Черно море.

Наставникът на Черно море бе попитан и за футболистът Матеос, който в момента е на проби в тима. “Матеос играе зад нападателя, вече двама минават на проби. Ще преценяваме в следващите два дни дали ще бъде привлечен след края на първенството.”, завърши Иванов.