Гонзо не хвърли вината върху съдията

5376

Треньорът на Черно море Георги Иванов коментира представянето на тима си при равенството 1:1 с Локомотив (Горна Оряховица). Той не пожела да хвърли вината върху съдията Георги Кабаков заради неотсъдена дузпа.блиц.спорт

„Първо метереологичните условия не позволяваха да се играе футбол. През първото полувреме имаше вятър срещу нас, Локомотив ни пресираше и не можехме да изнасяме топката. През второто полувреме използвахме вятъра. Създадохме много положение, но не успяхме да реализираме. За много хора това няма да е фактор, но Локомотив почиваше ден повече. Не мога да смятам, че това е оправдание, но нашият отбор нямаше друг шанс освен да излезе напред и да създава положения“, коментира Георги Иванов.

“Пак имаше дискусионни ситуации, според мен и дузпа, но няма да коментирам съдийството. Това са точки, които трябва да взимаме. Почват да стават лоши терените и времето. Трябва да се нагаждаме към условията. Преди почивката не можехме да изнасяме топката. Преди второто полувреме казах забележките си към играчите. Халфовете почнаха да играят по-бързо. Освобождавахме се по-добре и създадохме ситуации“, допълни треньорът на Черно море.

„Във футбола е така. Изненади винаги ще има. Загубихме точки със Славия, а взехме от Берое и Ботев. Видяхте, че Левски загуби у дома от Локомотив (Пловдив), а ЦСКА не успя да победи Верея. За мен е важно отборът да стои добре, да играе добър футбол и да създаваме ситуации. Когато това не става, не съм доволен дори да побеждаваме. През паузата ще направим селекция и се надявам да стоим много по-добре”, призна Георги Иванов.