Иван Колев: Не успяхме да се ориентираме в началото на втората част

5377

Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Колев изрази задоволство от спечелената точка след равенството 1:1 като гост на Черно море в мач от 16 кръг на Първа лига. Той посочи и силния вятър за по-слабото второ полувреме на неговия отбор.блиц.спорт

„Беше много труден мач и отново разделихме нашата игра на две полувремена. През второто не можахме да се ориентираме към промените, които направиха Черно море и първите 10-15 минути имаше малко хаос в играта ни. За съжаление тогава ни изравниха. Ако тогава бяхме задържали, можеше да вземем и по-добър резултат“, коментира треньорът на Локо (Горна Оряховица).

„Успяхме да изпълним заложената идея през първата част. Може би и времето изигра неприятна роля – както за Черно море, така и за нас. Този студен вятър скова играчите, не бяха така свежи и пъргави, както трябва да бъдат”, допълни Колев.

„Този начин на игра, който опитваме да наложим не е много лесен, играчите се натоварват максимално. С всеки изминал мач успяват повишават издръжливостта, в един момент ще се справят. Как да съм спокоен. Като погледнем, че сме във втората половина от таблицата, не можем да сме спокойни. Ще опитаме да се надиграваме с Дунав. Те са добър отбор, с утвърден стил на игра. В това отношение ни превъзхождат. Те цял сезон играят в една схема, с едни изпълнители”, анализира бившият наставник на Славия и младежкия национален отбор.