Владимир Иванов: Футболистите ми имат по-голям потенциал

5390

Треньорът на Славия Владимир Иванов сподели, че е доволен от успеха над Ботев с 3:2 в среща от 16-ия кръг на Първа лига. Въпреки трите точки обаче, той призна, че неговите играчи имат много по-големи възможности и очаква да ги демонстрират възможно най-скоро.БЛИЦ.СПОРТ

“С оглед на ситуацията, в която се намираме, съм доволен от показаното. Мисля, че футболистите имат по-голям потенциал, и очаквам още повече от тях до края. Посъбудихме се след дузпата и гола на Ботев и намерихме сили да обърнем мача. Идеята ми днес беше да играем малко по-нападателно. На моменти това се получи, на моменти – не. Допускахме и грешки, но това е нормално”, коментира Фугата.

“Разполагам с футболисти, с които мога да използвам най-различна схема на игра. Всичко обаче зависи от съперника. Предвид това, че ни предстои тежък двубой с Левски, ми се искаше да дам почивка на Петко Христов, на когото му се натрупаха доста мачове в последните седмици. Не виждам защо да не излезем в добро настроение срещу Левски”, допълни още старши треньорът на Славия.