Топузаков: Разконцентрирахме се, заслужавахме поне точка

5393

Треньорът на Левски Елин Топузаков изрази мнение след загубата в Разград, че “сините” все още имат шанс за титлата. Тимът му загуби тази вечер с 1:2 от Лудогорец, след като водеше в резултата, но допусна обрат.БЛИЦ.СПОРТ

“Може би загубихме концентрация в две ситуации. Особено във втората, която беше от статично положение в полза на Лудогорец. Това ни попречи да вземем поне точка днес. През първата част имахме ситуации, в които можехме да удвоим преднината си. Лудогорец също имаше положения, но при тези обстоятелства би трябвало да съжаляваме, че не си тръгнахме с точка или три”, коментира пред Диема Спорт 2 Елин Топузаков след дербито на 16-ия кръг.

“Сигурно втората поредна загуба ще има отражение върху играчите. Нашата роля е да продължаваме напред и да играем в следващия мач за победа. Днес стояхме добре тактически. Може би по-рационално трябваше да използваме положенията си в атака, но момчетата спазиха това, което исках от тях. Дадоха всичко от себе си”, каза треньорът на Левски.

“Хубаво е, че Бабатунде вкара гол, но все пак загубата е загуба. Аз искам от всички атакуващи футболисти да бъдат по-концентирани, резултатни и по-ефективни”, продължи Топчо.

“Левски винаги се е борил докрай. Дори и най-трудните моменти не бива да ни отчайват и да губим самочувствие. Показали сме, че умеем да побеждаваме и да играем както би трябвало и както приляга на Левски. Труден мач очакваме срещу Славия. От нас зависи на собствения ни стадион как ще се представим и дали ще можем да се поздравим с успеха”, завърши Топузаков.