Великов: Имаше две дузпи за нас

5465

Треньорът на Дунав Веселин Великов отказа да съди строго съдийството при загубата с 0:1 от Черно море в 18-ия кръг на първенството. Наставникът заяви, че според него тимът е трябвало да получи две дузпи в края, като се надява грешката на рефера Станислав Ставров да не е била умишлена.БЛИЦ.СПОРТ

„Трябва да гледам на запис спорните положения. За мен това са две стопроцентови дузпи. Пак казвам – първото полувреме Черно море ни надигра, след почивката ние ги надиграхме по всички показатели. Създадохме и положения, имахме претенции и за дузпи. Така решава съдията. Дано да е сбъркал неумишлено“, коментира Великов пред камерата на Диема Спорт 2.

„Донякъде ни е къса скамейката, но мисля, че момчетата, които влязоха, показаха, че имахме сили през второто полувреме да обърнем мача. Повечето ни победи са навън. Днес през второто полувреме играхме наистина добре и най-малкото заслужавахме да изравним“, каза треньорът на русенци.

„Срещу ЦСКА се надявам да играем така, както през второто полувреме днес. Искам ситуациите, които ги имаме, да ги реализираме“, допълни Великов.